Tiesi
Iltainen Sanoma,
meille
julki toi, julisti:
SAKin
sakki suurenmoinen
Irja
Askola, Halonen,
Antti
Rinne, Arhinbacke
neuvoi
raukkoja netissä,
reseptit
revitti meille!
Paavo
armas Arhinbacke
lihan
laistaa laatikosta,
mausteeksi
makaronien
sekaan
kaataa kasviksia.
Huoleton
on piispan piiras,
Irja
Askolan sapuska.
Tarja
tarjoaa tipua,
helppoa
ja herkullista.
Antti
Rinne, riuska miesi,
kaloreita
ei arista,
ravinnoksi
raapii niitä
runsaat
kymmenen tuhatta!
Antin
auvo annoksessa,
pastassansa
parhaimmassa
pekonikilo
on kyllin,
spagettia
riittää puoli,
kermaa
kelpo keitoksessa
kelluu
kuutisen desiä,
jotta
rasvaa riittävästi
keitokseen
on pakko panna
juustoraastetta
rasia,
rasiapari
parempi,
-
kilo, niukka kaikkinensa,
kuuluu
pastaan myöskin öljy,
lusikallista
siis viisi.
Vielä
valkoisen sipulin
paprikaa
ja pippuria
panee
Antti painikkeeksi,
jottei
suutu kettutyttö,
arvoisa
ituinehmo!