Huhtikuussa
vuonna 2015
Antti
Rinteen pasta parhain!
Tiesi
Iltainen Sanoma,
meille
julki toi, julisti:
SAKin
sakki suurenmoinen
Irja
Askola, Halonen,
Antti
Rinne, Arhinbacke
neuvoi
raukkoja netissä,
-
reseptit revitti meille!
Paavo
armas Arhinbacke
lihan
laistaa laatikosta,
mausteeksi
makaronien
-
sekaan kaataa kasviksia.
Huoleton
on piispan piiras,
-
Irja Askolan sapuska.
Tarja
tarjoaa tipua,
-
helppoa ja herkullista.
Antti
Rinne, riuska miesi,
kaloreita
ei arista,
ravinnoksi
raapii niitä
-
runsaat kymmenen tuhatta!
Antin
auvo annoksessa,
pastassansa
parhaimmassa
pekonikilo
on kyllin,
spagettia
riittää puoli,
kermaa
kelpo keitoksessa
-
kelluu kuutisen desiä,
jotta
rasvaa riittävästi
keitokseen
on pakko panna
juustoraastetta
rasia,
rasiapari
parempi,
-
kilo, niukka kaikkinensa,
kuuluu
pastaan myöskin öljy,
-
lusikallista siis viisi.
Vielä
valkoisen sipulin
paprikaa
ja pippuria
panee
Antti painikkeeksi,
jottei
suutu kettutyttö,
-
arvoisa ituinehmo!
14.
maaliskuuta 2019
Jälkikirjoitus
kipakka:
Demareilla
nyt on vaade:
Täällä
surku Suomenmaassa
pakko
on joka ikisen
vähentää
lihan kulua,
käyttää
maitoa vähemmän!
Pakko
tyhmän on sanoa:
Pilalla
on Antin pasta,
-
hylätty ikiajoiksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti