Kalevi Koskela, Kerava 100 lähettiläs

torstai 14. maaliskuuta 2019

Vanhassa vara parempi, enää kun en uutta keksi


Huhtikuussa vuonna 2015

Antti Rinteen pasta parhain!

Tiesi Iltainen Sanoma,
meille julki toi, julisti:
SAKin sakki suurenmoinen
Irja Askola, Halonen,
Antti Rinne, Arhinbacke
neuvoi raukkoja netissä,
- reseptit revitti meille!

Paavo armas Arhinbacke
lihan laistaa laatikosta,
mausteeksi makaronien
- sekaan kaataa kasviksia.

Huoleton on piispan piiras,
- Irja Askolan sapuska.

Tarja tarjoaa tipua,
- helppoa ja herkullista.

Antti Rinne, riuska miesi,
kaloreita ei arista,
ravinnoksi raapii niitä
- runsaat kymmenen tuhatta!

Antin auvo annoksessa,
pastassansa parhaimmassa
pekonikilo on kyllin,
spagettia riittää puoli,
kermaa kelpo keitoksessa
- kelluu kuutisen desiä,
jotta rasvaa riittävästi
keitokseen on pakko panna
juustoraastetta rasia,
rasiapari parempi,
- kilo, niukka kaikkinensa,
kuuluu pastaan myöskin öljy,
- lusikallista siis viisi.

Vielä valkoisen sipulin
paprikaa ja pippuria
panee Antti painikkeeksi,
jottei suutu kettutyttö,
- arvoisa ituinehmo!

14. maaliskuuta 2019
Jälkikirjoitus kipakka:

Demareilla nyt on vaade:
Täällä surku Suomenmaassa
pakko on joka ikisen
vähentää lihan kulua,
käyttää maitoa vähemmän!

Pakko tyhmän on sanoa:
Pilalla on Antin pasta,
- hylätty ikiajoiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti