Kalevi Koskela, Kerava 100 lähettiläs

torstai 19. helmikuuta 2015

Ruusukaali ja pekoni

Kauhistus on ruusukaali,
maku karmea, kamala,
ylikypsä jos on keitos!

Parempi on kaalipaistos,
maku melkein taivaallinen
täten jos sä turja toimit!

Takuu varmaan paikallansa,
makuja monia vaikka,
Ruoka-torstai kun takana,
- Kekäläisen Sanna kelpo;
ohje noilta kun omittu,
Kalevaksi vain kurottu!

Lohkoina ja puolikkaina
paista öljyssä pekoni
sekä valkea sipuli,
lisää siihen hetken päästä
ruusukaalikaunottaret,
odota taas hetki pieni
sekaan sotke siirappia,
paista vielä hetken verran.

Mausta parka paistoksesi
pähkinöillä, karpaloilla,
persiljalla, tinjamilla,
suolalla ja pippurilla;
- ajat, suhteet arvaa itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti