Kalevi Koskela, Kerava 100 lähettiläs

tiistai 21. lokakuuta 2014

Surkein kokki Suomenmaassa

Minä mies tosi mitätön,
surkein kokki Suomenmaassa,
kerran itseni ylitin,
atrian mä aioin tehdä,
paremmaksi päätin panna
- kuni konsaan aikaisemmin.

Oli silloin siihen asti
ainut kelpo keitokseni
ollut kaiketi kamala,
täysin karrelle palanut
- perunavesikasari.

Rikki kun oli kasari,
panin paistinpannuselle
nakkeja pari palasta,
pekonia pikkiriikin,
kolme kurpitsasirua,
perunoita kuorinensa
- kera runsaan margariinin.

Konsa keitos keitettynä,
koko paistos paistettuna,
- kaikki karrelle palanut,
minä mies tosi mitätön
nykytaidetta tapasin,
sijoittelin sinne tänne
pekonin, nakit, potaatit,
- vihanneksetkin lopuksi.

Jos on sulla nälkä suuri,
kieli pitkällä kinuat,
reseptin saat sä minulta,
kelpo keittomestarilta,
- kylän parhaalta kokilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti