torstai 14. maaliskuuta 2019

Vanhassa vara parempi, enää kun en uutta keksi


Huhtikuussa vuonna 2015

Antti Rinteen pasta parhain!

Tiesi Iltainen Sanoma,
meille julki toi, julisti:
SAKin sakki suurenmoinen
Irja Askola, Halonen,
Antti Rinne, Arhinbacke
neuvoi raukkoja netissä,
- reseptit revitti meille!

Paavo armas Arhinbacke
lihan laistaa laatikosta,
mausteeksi makaronien
- sekaan kaataa kasviksia.

Huoleton on piispan piiras,
- Irja Askolan sapuska.

Tarja tarjoaa tipua,
- helppoa ja herkullista.

Antti Rinne, riuska miesi,
kaloreita ei arista,
ravinnoksi raapii niitä
- runsaat kymmenen tuhatta!

Antin auvo annoksessa,
pastassansa parhaimmassa
pekonikilo on kyllin,
spagettia riittää puoli,
kermaa kelpo keitoksessa
- kelluu kuutisen desiä,
jotta rasvaa riittävästi
keitokseen on pakko panna
juustoraastetta rasia,
rasiapari parempi,
- kilo, niukka kaikkinensa,
kuuluu pastaan myöskin öljy,
- lusikallista siis viisi.

Vielä valkoisen sipulin
paprikaa ja pippuria
panee Antti painikkeeksi,
jottei suutu kettutyttö,
- arvoisa ituinehmo!

14. maaliskuuta 2019
Jälkikirjoitus kipakka:

Demareilla nyt on vaade:
Täällä surku Suomenmaassa
pakko on joka ikisen
vähentää lihan kulua,
käyttää maitoa vähemmän!

Pakko tyhmän on sanoa:
Pilalla on Antin pasta,
- hylätty ikiajoiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti